Inici \ Projectes \ Llançadora d’Ocupació

Descripció:

Les Llançadores d’Ocupació i Empreniment Solidari naixen com una nova eina de foment de l’ocupació que canvia l’enfocament de les polítiques d’inserció laboral desenvolupades fins al moment.

El seu promotor, l’arquitecte i dibuixant José María Pérez “Peridis”, també president de la Fundació Santa María la Real, les concep com un programa d’innovació social amb les persones aturades, que planteja una nova filosofia davant la desocupació. Tradicionalment, la persona aturada tenia un comportament passiu. Les Llançadores d’Ocupació cerquen un enfocament proactiu i més optimista; que l’aturat abandone la desgana o desil·lusió, que descobrisca totes les competències que té per a ser útil, ajudar als altres i trobar treball.

Una llançadora és un equip de persones aturades amb esperit dinàmic, compromès i solidari que accedeixen de forma voluntària a aquesta iniciativa i que, coordinades per un coach, reforcen les seues competències, comparteixen coneixements, generen coneixement col·lectiu i col·laboren en la consecució d’una fi comuna: aconseguir ocupació, ja siga per compte propi o per comte d’altre.

Objectius de la Llançadora d’Ocupació i Empreniment Solidari:

– Reforçar competències i habilitats per a la cerca activa d’ocupació, per a aconseguir accedir al mercat laboral.

– Generar coneixement col·lectiu i col·laborar en la consecució d’una fi comuna: trobar ocupació, ja siga per compte propi o per compte d’altre.

Persones destinatàries:

25 persones aturades menors de 34 anys, desocupades i inscrits com a demandants d’ocupació en el SERVEF Ocupació.

Finançament:

Fundació Telefónica, Fundació Santa María la Real (entitat promotora del Programa Llançadores d’Ocupació i Empreniment Solidari), Fons Social Europeu i Ajuntament de Gandia.

Edicions:

– IV Edició Llançadora Gandia des de  març 2016 fins agost 2016.

– III Edició Llançadora Gandia des de  maig 2015 fins octubre 2015.

Gestionat per l’Ajuntament de Gandia amb co-finançament FEDER (Programa Urban de Gandia) i tutelat per la Fundació Santa María la Real. Programa específic per a 20 persones aturades majors de 35 anys, desocupades inscrites com a demandants d’ocupació en el SERVEF Ocupació.

– II Edició Llançadora Gandia des de maig 2015 fins octubre 2015.

– I Edició Llançadora Gandia des de novembre 2014 fins abril 2015.

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97