Programació: com aprendre des de zero?

Aprendre a programar i desenvolupar pàgines web són dues dels objectius més perseguits en l’actualitat. En un món cada vegada més digitalitzat, els programadors i els desenvolupadors web s’han convertit en els perfils professionals més demandats. En aquest blog, ‘Programació: com aprendre des de zero?’ t’expliquem com pots aconseguir formar-te en aquestes especialitats en creixent tendència.
El primer que necessites és conéixer Bootcamp. És un programa intensiu dividit en dues parts, impulsat per Urbalab Gandia i centrat en la formació pràctica. El millor? No és necessari tindre coneixements previs. A més, l’equip de Urbalab Gandia ajudarà a tots els participants a millorar la seua ocupabilitat i afavorirà el seu acostament a empreses de la comarca que demanden aquest tipus de perfils professionals.

Programació des de zero

El Bootcamp Tecnològic està dividit en 3 fases:

Programació des de zero. 100 hores. Comença el 5 de setembre i finalitza el 5 d’octubre.
Frontend Angular. Els alumnes que hagen superat amb èxit la primera fase podran passar a aquesta segona, composta també per una formació de 100 hores. Començarà el 2 de novembre i s’estén fins a l’1 de desembre.
Jornada Networking. Els alumnes que hagen aconseguit finalitzar el programa participaran el 13 de desembre en Urbalab Gandia, a una Jornada de Networking amb empreses de la comarca que es troben en recerca de talent tecnològic.

Una vegada finalitzat el programa, els alumnes podran realitzar un mes de pràctiques en empreses de la comarca. Finalitzaran la seua preparació amb la capacitat de realitzar aplicacions web totalment operatives, integrant llenguatge HTML, CSS i JavaScript i utilitzant Angular i TypeScript. I obtindran una base sòlida per a començar a desenvolupar projectes que impulsen la seua carrera professional.

Requisits del programa Bootcamp

L’únic requisit per a participar en el Bootcamp és tindre motivació, passió i ganes d’aprendre. Si bé és recomanable tindre habilitats i una certa fluïdesa amb l’ús de l’equip informàtic i amb el sistema operatiu Windows, no és necessari tindre cap base prèvia ni coneixements de programació. No obstant això, es valorarà el nivell del grup amb una senzilla prova inicial.

A qui està dirigit Bootcamp ? A persones sense experiència en programació, amb un creixent interés per la tecnologia. Poden ser perfils no-tècnics o enginyers, informàtics, tècnics d’FP, programadors autodidactes….

Si vols saber més sobre aquesta formació sobre programació, consulta’ns! Recorda que les places són limitades i que com més prompte t’inscrigues, més possibilitats tindràs de convertir-te en desenvolupador/a web i formar-te en un sector en auge.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97