El programa IMPULSA és una iniciativa comarcal desenvolupada en el marc de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible a la Comarca de La Safor,  per a impulsar i consolidar empreses, a través d’un programa de millora de la visibilitat i la promoció del negoci en Internet.

EN QUÈ CONSISTEIX?
El programa IMPULSA es concreta en dotze reptes, plantejats en els àmbits del màrqueting digital, el desenvolupament i posicionament web, el branding corporatiu, la productivitat personal i el finançament (crowdfunding), entre altres aspectes, que constitueixen els nivells òptims per a la visibilitat i promoció d’un negoci en Internet.

A partir d’un diagnòstic previ, les empreses participants hauran de triar un mínim de cinc reptes, entre aquells que millor s’ajusten al seu model de negoci, objectius i/o situació. Per aconseguir-ho, les empreses comptaran amb consultories, formació específica, workshops sobre experiències d’èxit i networkings temàtics, conduïts per professionals i experts dels diferents àmbits treballats.

Es tracta d’un programa gratuït.

QUÈ ACONSEGUIRÀS?
Visibilitat i difusió del teu projecte empresarial.
Dissenyar i implementar el pla de màrqueting digital a mida de la teua empresa.
Desenvolupar la marca i la identitat corporativa.
Complir la normativa vigent en terme de protecció de dades.
Millorar la productivitat personal i les habilitats directives.
Optimitzar la pàgina web i crear contingut de qualitat.
Realitzar campanyes de publicitat en Internet (SEM).
Millorar el posicionament web (SEO)
Definir i gestionar els canals de comunicació amb els potencials clients.
Oportunitats de networking per a crear la xarxa de contactes.
Ajuda en la recerca de fonts de finançament.
Espai de treball a Urbalab-Gandia.

QUI POT INSCRIURE’S?
• Empreses joves de la comarca de La Safor, ja constituïdes i que estiguen decidides a fer un pas endavant en la seua adaptació i transformació digital.
• Persones i equips emprenedors amb un projecte d’empresa definit i que vagen a iniciar la seva activitat al llarg de l’exercici 2018.

Les actuacions d’aquest programa s’iniciaran amb dues jornades els dies 18 i 25 d’aquest mes de maig a Urbalab. Estan pensades per a ser un referent d’innovació a la nostra comarca. És per això que les hem dissenyat amb un format de networking on intervindran empreses referents tant de La Safor com d’àmbit nacional. Serà en horari de matí, de 10.30h fins les 14h aproximadament

Podeu inscriure-vos i consultar el contingut de les mateixes a la nostra web Inscripció Jornada URBALAB BUSSINESS

• Per a la jornada del dia 18 comptarem amb la presència de Jordi Vila que ens parlarà sobre les claus per a l’èxit, i després hi haurà una taula d’experiències on estaran representades les empreses Delikia, Turrones y dulces i Carns Fuster. La jornada finalitzarà amb la presentació del nostre programa IMPULSA i amb un Speed Networking on podràs conèixer empreses i emprenedors amb els quals poder establir sinergies i col•laboracions en un futur pròxim.

Les places són limitades. Reserva ja la teua!

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97