El departament de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, a través d’Urbalab Gandia llança una nova iniciativa de formació en línia que reuneix les formacions més interessants per als negocis de Gandia i en especial del comerç minorista i de l’hostaleria.

Amb el programa IMPULSA ONLINE 2020 es vol aprofitar aquest període per a reflexionar sobre la importància de treballar la presència del negoci en Internet i la necessitat de compaginar els canals de venda online i local com a via de solució per als xicotets negocis.

Aquesta iniciativa naix per ajudar a empreses i professionals locals, que volen donar els primers passos per a promocionar els seus negocis en línia i aprendre a relacionar-se amb els clients en l’entorn digital. Consisteix en un conjunt de píndoles informatives en format vídeo, l’objectiu de les quals és sensibilitzar, conscienciar i informar sobre la importància de la digitalització en les micropime, col·lectiu que es considera clau a l’economia local; i amb açò mostrar el potencial que els ofereix la transformació digital i una sèrie de webinars associats on les persones participants podran resoldre dubtes i qüestions pràctiques.

En aquest sentit, hem obert en la web d’Urbalab Gandia un canal de formació en línia, denominat “Connecta ON-line”, on es treballen els continguts des de videocàpsules de formació i webinars. Es tracta d’un nou espai de formació virtual, complementari amb el ja presentat espai d’autoaprenentatge, per als continguts que habitualment s’imparteixen de manera presencial a Urbalab Gandia.

 

Impulsa on-line és un programa de formació a través de vídeos, per als negocis locals que volen transformar el seu model cap a un negoci en Internet. Accessible des del canal obert d’Urbalab Gandia en Youtube, combinarà un repositori de vídeos amb webinar, programats a per a resoldre dubtes i tractar les qüestions més rellevants de cadascuna de les matèries tractades. Aquestes formacions en directe tindran una durada de 30-40 minuts i es realitzaran en horari adaptat a les jornades laborals de les empreses.

 

La primera d’aquestes tindrà lloc el primer 28 de maig amb la jornada de presentació, i seguiran títols com els següents:

  • 28/ maig/2020. Presentació de la serie de webinars per a la transformació digital dels negocis. IMPULSA ONLINE 2020
  • 3 / juny/ 2020 La presència de l’empresa en internet. recomanacions i implicacions per als negocis locals.
  • 5 / juny/2020. Totes les claus per a contractar un servei web per a l’empresa
  • 9 / juny/ 2020. Quines eines utilitze per a treballar la presència del negoci en internet. personalització i adaptació a cada empresa.
  • 10/juny/2020. Recomanacions pràctiques per a desenvolupar amb èxit l’estratègia de màrqueting en Facebook i Instagram.
  • 11/juny/2020 El que necessites saber sobre la publicitat local en Facebook i Instagram .
  • 16/juny/2020. Claus per a la geolocalització del negoci en internet. Google my business i Tripadvisor
  • 18/juny/2020. Com fidelitzar clients amb campanyes d’email màrqueting 23/juny/2020. Consells per saber vendre en Amazon!
  • 25/juny/2020. Com traure més rendiment del teu canal en Amazon

 

D’una manera fàcil i senzilla sense eixir de casa seua, les persones interessades en aquesta formació podran seguir continguts digitals sobre tot el que es necessita per a transformar un negoci en digital, a més de tutories grupals per a la resolució de dubtes i qüestions personalitzades sobre el seu negoci.

Al programa Impulsa On-line participen experts en la matèria del sector digital de la comarca de la Safor.

Aquest programa és de caràcter gratuït i només requereix inscripció prèvia en cas de voler realitzar els webinars des de la pàgina web https://www.urbalabgandia.com/connecta-on-line/

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97