URBALAB ENCETA EL PROGRAMA DESENVOLUPAMENT DEL TALENT

En els últims 20 anys, l’ús de les noves tecnologies ha canviat radicalment la manera de comunicar-nos, relacionar-nos i comportar-nos. Al mercat laboral la intel•ligència tecnològica i el surgiment de la Societat del Coneixement, han suposat importants transformacions no sols en les relacions laborals, sinó també en l’estructura de les ocupacions i en els requeriments dels llocs de treball. Les activitats més repetitives i rudimentàries han sigut substituïdes per llocs de treball amb un component essencial, el coneixement.
Estàs preparat per a este nou repte? En la mesura que es redueixen les tasques manuals i l’esforç físic a favor del coneixement, pareix que la nostra posició al mercat laboral requereix de la capacitat per a desenvolupar les habilitats necessàries que permeten adaptar-nos a un entorn en continu canvi, transformar la informació en coneixement i aplicar els valors de la innovació.
En els pròxims anys, les COMPETÈNCIES professionals més sol•licitades seran les que continguen processos d’interacció humana, habilitats de comunicació, flexibilitat, habilitat d’adaptació als canvis, la innovació i la CREATIVITAT; aspectes tots ells connectats amb la COMPETÈNCIA DIGITAL.
Des de Urbalab t’ajudem a millorar el teu FUTUR PROFESSIONAL i a convertir-te en el professional que volen les empreses. Per què ja res serà com abans…
Vols preparar-te i adaptar-te als canvis?
Inscriu-te als Tallers que t’oferim en el Programa de Desenvolupament del Talent
Es tracta d’un programa de capacitació intensiva enfocat a resultats, dirigit a millorar les habilitats professionals que es requereixen per a adaptar-se a diferents entorns laborals:
• Intel•ligència emocional
• Comunicació
• Treball en equip i productivitat
• Creativitat i Innovació

A qui es dirigeix?
Professionals, tècnics i especialistes que necessiten aplicar aquestes habilitats en el dia a dia del seu treball.
Pots consultar a la nostra agenda els tallers d’aquest programa.

Ja pots inscriure’t als de INTEL•LIGÈNCIA CREATIVA, COMUNICAR AMB ÈXIT i SCRUM

Més endavant trobaràs els de: “Aconseguir resultats en les teues metes personals i professionals”, “Storytelling”, “Presentacions atractives amb eines digitals”, “Intel·ligència emocional”

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97