Des del Laboratori d’Innovació Comercial de Gandia, es posa a la disposició dels comerços de la nostra ciutat, el servei municipal d’informació al comerciant sobre ajudes i subvencions.

Aquest servei, que ja desenvolupa una labor informativa entre la ciutadania de Gandia y empreses, vol potenciar l’atenció especialitzada d’informació i assessorament necessaris a comerciants, empreses i autònoms per a la tramitació d’ajudes relacionades amb la digitalització i l’eficiència energètica dels comerços. Unes subvencions destinades a millorar i actualitzar els negocis perquè siguin més competitius, més eficients i més atractius de cara al client.

El comerç interessat a sol·licitar aquest assessorament ja pot demanar cita prèvia a la web de smartcitygandia.com , telefonant al 96 295 96 97, o acudint a les oficines d’Urbalab al carrer Fundació Vicent Ferrer, 6 de Gandia.

Com a complement a aquest servei, s’ha previst una xerrada informativa sobre el Kit Digital i el programa d’ajudes i subvencions per millorar la digitalització de les empreses, microempreses i persones autònomes.

Aquesta xerrada, conduïda per Marcel Cerveró, Director de Serveis de Transformació Digital de FEMEVAL, tindrà lloc el proper 24 de novembre a les 13.45h a Urbalab Gandia. Els interessats a assistir-hi, s’han d’inscriure, de forma totalment gratuïta, a la web d’urbalabgandia.com

Una iniciativa de lAjuntament de Gandia amb el finançament de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana en el marc de Gandia, Laboratori dInnovació Comercial.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97