Què és el posicionament SEO?

El posicionament SEO (Search Engine Optimization) o també anomenat posicionament en cercadors és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels diferents cercadors.A principis dels 90 aquest concepte no existia, no obstant això, hui dia és impensable tindre una web o un mitjà per Internet sense treballar el SEO.

Tipus de posicionament SEO:

Podemos diferenciar dos tipus de SEO a l’hora d’optimitzar un lloc web:
SEO ON-PAGE. És un tipus de posicionament orgànic que engloba les accions que es realitzen en la nostra pàgina web sempre buscant l’optimització de cara a cercadors. El SEO on page se centra en l’optimització de tots aquells factors tècnics o de contingut sobre els quals podem intervindre.
SEO OFF-PAGE. Aquest tipus de posicionament consisteix en totes les accions que realitzes en un lloc i que influeixen en la percepció que Google té de la teua pàgina i, en conseqüència, en la teua classificació en les SERPs (pàgines de resultats de cerca).

Importància d’un bon posicionament SEO
Gràcies a una bona estratègia de posicionament web podem obtindre molts beneficis entre els quals es troben:
• Una captació estable i de qualitat de trànsit web.
• Incrementar la visibilitat del teu negoci, augmentant les teues probabilitats de venda i millorant la teua notorietat de marca.
• Una inversió de treball que va donant cada vegada més resultats a llarg termini.
• Un considerable estalvi en altres campanyes en línia de pagament, encara que no per això deixen de ser eficaços i complementàries.
• Major eficàcia en les campanyes SEM.

En Urbalab Gandia sabem de la importància de conéixer eines i i saber generar contingut de valor que t’ajude en el posicionament SEO, per això hem llançat un nou curs.
En ell, facilitarem eines digitals per a la generació de millors continguts que ajuden a posicionar millor negocis i empreses. A més, t’ensenyarem a aplicar el SEO en una campanya de màrqueting digital i a conéixer i dominar les eines i tècniques més importants que tot expert en SEO ha d’utilitzar.

Aquest curs va dirigit a persones que ja tinguen coneixements digitals i que vulguen millorar les seues competències digitals.
El curs se celebrarà els dies 20, 21, 22 i 23 de juny, de 15.00 a 20.00 h.

Inscriu-te i reserva la teua plaça

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97