Perquè encara que no som conscients, tots comptem amb una marca personal pròpia que hem anat generant al llarg de la nostra vida a través de la interacció amb altres persones. Som éssers socials, comuniquem aspectes de la nostra personalitat en tot moment i en totes les situacions.
Els missatges que transmetem poden ser de caràcter voluntari o involuntari, reflexionat o impulsiu, o bé, positiu, o moltes vegades al nostre pesar, negatiu. La nostra forma de ser i actuar, d’expressar-nos de forma verbal i no verbal, de transmetre necessitats, compartir coneixement i/o experiència, la formació rebuda, la forma de relacionar-nos amb els nostres contactes, professionals o personals…, tots aquests, i uns altres, factors han anat deixant una petjada associada al nostre nom, que ha permès que els altres ens perceben d’una manera o una altra. Aquesta informació ajuda a les persones del nostre entorn a conèixer-nos, al fet que es forgen una opinió sobre nosaltres, i a conèixer com interactuar amb nosaltres, a voltes, fins i tot aconseguim que ens recorden.

Durant les sessions de formació realitzades els dies 24, 25 i 26 d’agost en Urbalab Gandia hem parlem de Marca personal, d’Identitat digital i de Reputació online. Els joves professionals participants en els tallers han reflexionat sobre la importància de començar a ser conscients de la seua pròpia marca i a com gestionar-la adequadament amb la finalitat d’impulsar la seua carrera professional.

Com comença tot? Entenent que l’entorn de les relacions professionals ha canviat a un entorn cada vegada més social i digital en el qual es requereixen noves competències i habilitats. Un entorn de comunicació que requereix una presència real i diferenciada de professionals que cerquen visibilitat i notorietat, en el qual una trajectòria professional no es defineix sense establir una meta definida i uns objectius reals i assolibles.

Un procés denominat Personal Branding que inclou treballar aspectes personals per a conèixer aquells trets que defineixen la personalitat, les habilitats i les competències de les persones, un procés reflexiu d’identificació de trets propis per a determinar què aspectes fan diferents a les persones. Aquest procés a més contempla la creació, desenvolupament i comunicació de la marca, comunicar de forma conscient els qui som, què sabem fer, com treballem, què podem aportar a altres professionals i empreses, i quines eines digitals podem usar per a gestionar i donar a conèixer tot el nostre potencial.

Si estas interessat/a en donar visibilitat al teu valor professional, sens dubte, t’interessa crear i/o millorar la teua Marca Personal:

Pas 1– Descobreix en tu aquells aspectes que et fan diferent i que aporten valor al teu entorn.
Pas 2– Estableix i defineix les teues expectatives.
Pas 3– Crea un nom d’usuari fix i únic en la xarxa.
Pas 4– Defineix l’estratègia per a crear i transmetre l’identitat digital.
Pas 5– Si vols, pots començar ja, inscriu-te en el taller Situa’t: Pla d’acció professional. T’ajudarem a trobar el teu potencial professional.

En Urbalab Gandia trobares un itinerari de formació perquè pugues crear la teua Marca Personal amb èxit, desenvolupes les teues habilitats personals i millors les teues competències digitals per a moure’t en aquest nou escenari laboral.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97