La Llançadora Connecta Ocupació de Gandia és un programa gratuït d’orientació laboral per a ajudar a persones en desocupació d’entre 18 i 60 anys a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals, concordes al nou mercat laboral.

Durant els pròxims cinc mesos, els seus participants aprendran a fer un pla integral de cerca d’ocupació, actualitzaran el seu currículum, assajaran entrevistes de treball, reforçaran competències transversals i digitals, i contactaran amb empreses per a perseguir la seua inserció laboral.

Queden places lliures. Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i amb una mitjana de quasi un 60% d’inserció, han d’emplenar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es o de manera presencial en Urbalab Gandia.

Aquesta iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica. Compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu 
(a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

La nova “Llançadora Connecta Ocupació” de Gandia ha començat a funcionar aquesta setmana per a ajudar persones en atur o desocupació a impulsar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral, marcat per la transformació digital de tots els sectors professionals.

Entre els seus participants hi ha homes i dones en desocupació, amb edats compreses entre els 26 i els 59 anys, i amb diversos nivells formatius (ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).
Hi ha qui busca el seu primer treball i qui persegueix una nova oportunitat laboral després d’anys d’experiència en diferents sectors, com a administració, comerç, atenció al client, esport o informàtica, entre altres.

Queden places lliures
Poden continuar entrant més participants fins a arribar a un màxim de trenta. Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i que en edicions anteriors ha aconseguit quasi un 60% d’inserció, poden emplenar el seu formulari d’inscripció en www.lanzaderasconectaempleo.es També poden fer-ho de manera presencial en les instal·lacions de Urbalab Gandia (carrer Fundació Vicente Ferrer, 6).

Format mixt
La Llançadora Connecta Ocupació estarà en funcionament fins a finals de juliol en un format mixt, que combina sessions virtuals i presencials. Aquestes últimes es duran a terme en locals cedits gratuïtament per l’Ajuntament; allí estan distribuïts en grups reduïts, complint totes les mesures de seguretat, higiene i distància social establides per la pandèmia.

Calendari d’activitats
Les persones participants realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de cerca d’ocupació i enfocar el seu objectiu professional; aprendran nous programes per a actualitzar el seu currículum; assajaran entrevistes de treball per a guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció; reforçaran les seues competències transversals i habilitats digitals; trauran partit al Telèfon intel·ligent i les xarxes socials per a la cerca d’ocupació en línia, realitzaran mapes d’ocupabilitat i contactaran amb empreses per a impulsar la seua inserció laboral.

Cerca en equip
Laura Gilabert ha realitzat el procés de selecció i serà la persona que gestione la llançadora durant els pròxims mesos. Explica que els participants tenen perfils molt diversos, però molt complementaris. La seua labor ara és convertir-se en un equip, millorar les seues competències transversals i digitals, compartir experiències i reactivar la seua cerca de treball de manera solidària i col·laborativa, augmentat així les seues oportunitats.

“Demanden orientació per a conéixer el mercat laboral actual i encaminar el seu futur professional; assessorament per a modernitzar el seu currículum o per a posar-se al dia amb les competències digitals”, conclou Laura.

 

       

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97