No em digues el vell que eres, o el ben educat que estàs, dis-me quant has viatjat i et diré quant saps.

En aquest blog ja hem parlat de la complexitat d’emprendre un negoci en termes de gestió i procediments, així com de les capacitats i actituds de la persona emprenedora necessàries per a assumir la responsabilitat i el risc que comporta emprendre.

Però encara ens queda parlar de l’intens procés intern de descobriment i transformació personal que comporta l’aventura d’emprendre. No vos ho anem a explicar, anem a mostrar-ho a través d’un taller programat especialment per a ajudar-vos en la vostra empresa, però abans, deixeu que vos compartim aquest article, del que ens hem pres la llicència d’agafar el títol, “Per què hauries de viatjar abans d’emprendre un negoci“.

En ell, Marta Sader, Directora de comunicació i redactora en Condé Nast Traveler, ens recomana l’experiència de viatjar i ens descriu les raons per les quals viatjant aprenem a emprendre.

Gràcies Marta per compartir la teua passió viatgera i aquesta oportuna visió dels viatges i els negocis, així com les opinions de “professionals emprenedors” que la comparteixen. Pots llegir l’article en el següent enllaç:
10 Razones por las que deberías viajar antes de emprender un negocio.

En Urbalab Gandia som realistes, si viatjar no està en les teues mans, si ho està participar en activitats com aquesta que et proposem en les quals podràs realitzar un viatge interior que t’ajudarà a visualitzar el teu projecte emprenedor, segur que els teus viatges arriben amb l’èxit de la teua idea.

De moment, no deixes passar aquesta oportunitat i inscriu-te en el taller: Visualitza el teu projecte emprenedor.

En el taller treballaras amb Mandalas, una eina de coaching personal que t’ajudarà a realitzar una representació simbòlica del futur. Seràs capaç d’identificar els principals obstacles que t’impedeixen aconseguir el teu objectiu, reflexionant sobre les solucions a dur a terme i sobre quines habilitats has de desenvolupar per a aconseguir-ho.

No t’ho penses més, assisteix al taller, veuràs com d’una manera lúdica i dinàmica seràs capaç de dissenyar el teu propi viatge per a emprendre. Elaboraràs el teu Mandala personal en el qual reflectires el resum dels 4 aspectes més importants a tenir en compte per a dissenyar el viatge que realment vols fer:

– Què vols en la teua vida dins de 3 o 5 anys.
– Què coses has d’aprendre i canviar.
– Què obstacles has de superar.
– Què t’impulsa per a construir el teu camí.

El millor d’aquest Taller és que et permet “sentir” que el teu objectiu ja s’ha aconseguit i abordar el seu emprendimiento des de la passió.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97