L’alumnat del Bootcamp de Urbalab visita dues empreses de la comarca: Sklum i Autis. Aquesta és una manera d’apropar-se al món empresarial i conèixer les característiques d’algunes de les empreses en les quals podran realitzar les seues pràctiques.

Aquestes visites sorgeixen després de l’esdeveniment de Networking celebrat el passat dia 20 de desembre, en el que empreses de la comarca han pogut mostrar la seua activitat i necessitats tecnològiques i a la vegada, els participants han tingut l’oportunitat de donar-se a conèixer com a professionals TIC. Aquest esdeveniment va ser la culminació d’una formació BootCamp finançada per l’Ajuntament de Gandia que ha durat dos mesos. En aquest temps, les persones participants s’han format en diferents llenguatges de programació i han aprofundit en el disseny d’apps i web Front-end amb Angular.

El 22 de desembre van visitar  Autis Ingenieros,  enginyeria dedicada a la integració de sistemes i centrada en el desenvolupament, innovació, supervisió, control i automatització de processos de producció, principalment per als sectors de l’ automoció, transport i energia.  L’alumnat va tindre l’oportunitat de conéixer alguns dels projectes realitzats per l’empresa per a multinacionals de la talla de Tesla o Ford.

L’endemà, van visitar les instal·lacions de Sklum, comerç en línia de mobles moderns i de disseny i decoració, situada a la comarca de la Safor. En aquesta visita l’alumnat va assistir a una presentació de l’empresa, va veure les instal·lacions i va conéixer de primera mà les necessitats en el departament de IT.

En definitiva, després de la iniciativa de Urbalab amb aquesta metodologia innovadora de formació i l’esdeveniment per a captar el talent digital per part d’algunes empreses comarcals, s’obrin noves vies per a la inserció laboral de perfils tecnològics a la Safor.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97