Parlem de dos conceptes emmarcats a l’àmbit digital i en un mercat de treball caracteritzat per un nombrós grup de professionals preparats en cerca d’ocupació que no aconsegueix trobar les oportunitats laborals que ofereix Internet. T’ho expliquem en 3 passos.

 1. Com comença tot? Entenent que l’entorn de les relacions professionals ha canviat a un entorn cada vegada més social i digital en el qual es requereixen noves competències i habilitats.
 2. Abans de continuar parlant de Marca et trobes preparat/a per interactuar en l’entorn 2.0 d’Internet? A la programació d’activitats d’Urbalab trobaràs cursos i tallers per afermar els teus coneixements en l’ús de la Informàtica i Internet. Consulta l’itinerari de formació dissenyat expressament per ajudar-te a trencar amb les pors i obstacles que t’impedeixen avançar a la xarxa.
 3. Última qüestió, estàs interessat/da a donar visibilitat al teu valor professional? Ni t’ho planteges. Sens dubte, t’interessa crear i/o millorar la teva Marca Personal:
  Descobreix en tu aquells aspectes que et fan diferent i que aporten valor al teu treball.
 • Estableix i defineix les teues expectatives.
 • Crea un nom d’usuari fix i únic a la xarxa.
 • Defineix l’estratègia per crear i transmetre aquesta identitat digital.
 • Mesura resultats i avalua els assoliments aconseguits.

Un procés denominat Personal Branding, en el qual et guiem a través de diferents tallers en els que treballaras també aspectes personals per conèixer aquells trets que defineixen la personalitat, les habilitats i les competències de les persones, un procés reflexiu d’identificació de trets propis per determinar què aspectes et fan diferent a la resta de persones candidates. Aquest procés a més contempla la creació, desenvolupament i comunicació de la marca, comunicar de forma conscient els qui som, què sabem fer, com treballem, què podem aportar a altres professionals i empreses, i quines eines digitals podem usar per gestionar i donar a conèixer tot el nostre potencial.
Este és el teu camí:

 • 19 d’abril: Identitat digital i Marca personal.
 • 26 d’abril: El quid de la importància de ser creatiu en el teu treball.
 • 08 de maig: Xarxes socials per l’ocupabilitat.
 • 15 de maig: Videocurrículum, videomarketing aplicat a la venda d’un mateix.
 • 30 de maig: Realitza presentacions atractives amb eines digitals.

T’esperem a l’ Urbalab Gandia. Inscriu-te en les activitats més adients a les teues necessitats. Si tens qualsevol dubte, apropa’t a l’Espai Orienta’t en horari de 10.00 a 13.30, t’informarem i  t’ajudarem a traçar un pla d’acció.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97