L’agenda d’Urbalab Gandia acull noves formacions relacionades amb la recerca d’ocupació a partir del pròxim 16 de març.

Urbalab Gandia ha programat una sèrie de propostes formatives en línia, adreçades a persones que vulguen ampliar o millorar les seues possibilitats de trobar feina.

La primera formació porta per títol «Potència les teus competències» i està prevista per als dies 16 i 17 de març de 9:30 a 11:000h. Es planteja com a objectiu facilitar les habilitats necessàries per a treballar les competències de manera òptima tant en l’àmbit professional com personal adaptant-les a les actuals demandes del mercat laboral. S’hi tracta de crear en l’alumnat una actitud crítica, col·laborativa, creativa i productiva.

Per als dies 22-23-24-25 de març en horari de 9:30 a 11:30, la programació d’Urbalab proposa el curs «Comunicació i marca personal». Aquesta formació en línia vol posar de relleu la importància de la comunicació a l’hora de realitzar la marca personal de cadascú, desenvolupar-la, gestionar-la i saber com pot ajudar en la recerca activa d’ocupació.

El dia 26 el curs se centrarà en «Com millorar el CV», i les persones participants rebran formació sobre com fer el seu currículum més atractiu, quin tipus convé utilitzar o com plasmar-hi les competències personals. Tot amb el propòsit que els/les participants puguen adaptar el seu CV a les noves demandes del mercat laboral.

El darrer curs per a març és «Linkedin, com tindre un perfil per a la recerca d’ocupació», amb una durada de 6 hores distribuïdes en tres jornades, 29, 30 i 31 de març, en horari de 09:30 a 11:30h. En aquest curs es donarà a conèixer aquesta xarxa social, en tant en quant s’hi considera la més adequada per a la recerca d’ocupació.

Per a participar a qualsevol dels cursos es requereix comptar amb dispositiu prop d’accés a internet.
La inscripció s’ha de fer mitjançant la web d’Urbalab Gandia, www.urbalabgandia.com on a més pots
trobar informació detallada dels cursos en l’Agenda .

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97