Urbalab Gandia organitza el seminari “El futur del treball i recursos formatius per a la transformació digital” pensant en aquelles persones que vulguen millorar la seua ocupabilitat o el seu desenvolupament professional i que tinguen interés en conèixer les oportunitats de formació que ofereix l’era digital.

  El seminari inclou continguts com l’aprenentatge en l’era digital, la necessitat de la formació com a eina per a adaptar-se a la societat en xarxa, la implicació de les TIC’s al nou model de treball o l’aprenentatge al llarg de la vida, entre d’altres.

Aquestos continguts tenen com a objectiu donar a conèixer la formació com una eina per a la transformació digital i l’adaptació al nou mercat laboral. També donar a conèixer els diferents recursos de formació que es poden utilitzar per a adquirir les competències i habilitats que requereix el nou model de treball.La formació s’estructurarà en dues sessions en línia, webinars, per la qual cosa els participants han de comptar amb dispositiu propi amb accés a internet. Les dues sessions seran els dies 10 i 15 de desembre en horari de 12 a 13 hores.

Aquesta formació s’inclou dins del projecte Aula Mentor, una iniciativa promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions públiques i privades.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97