Les alumnes-treballadores de l’Escola d’Ocupació Et Formem “Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic” comencen la pròxima setmana la realització d’un treball de camp amb consultes telefòniques i presencials als comerços, hostaleria i serveis. L’objectiu d’aquestes consultes és obtindre un coneixement exacte sobre la situació d’aquests sectors pel que fa a les seues necessitats d’equipaments i modernització tecnològiques.

 

Aquest treball està integrat en les actuacions previstes en aquesta edició de l’Escola d’Ocupació Et Formem, que va començar el passat mes de desembre, i que implica no sols la formació de les 10 participants sino també la realització d’actuacions concretes per a crear un sistema d’informació i base de dades sobre la situació de Gandia en determinats aspectes socioeconòmics.

 

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, ha assenyalat que “aquesta enquesta, a més d’identificar les necessitats del sector serveis, també ens permetrà  identificar el volum total de locals buits que hi ha a la ciutat i tota eixa informació  servirà per a promoure polítiques de captació d’inversions en comerç,  hostaleria i serveis”.

 

L’ Escola d’Ocupació ET FORMEM “Sistema d’Informació per al desenvolupament econòmic”, és un programa mixt promogut per la Generalitat Valenciana a través de Labora, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. En finalitzar, les participants obtindran un Certificat de Professionalitat de Nivell 1. En concret, en aquesta convocatòria, es tracta  del certificat “Operacions auxiliars de serveis administratius i generals”, que les especialitzarà en tasques com atendre una recepció o una consergeria, atendre consultes de la ciutadania i empreses, realitzar enquestes d’opinió presencials i telefòniques, tasques de reproducció i arxiu de documents, etc.

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97