Un dels aspectes clau a l’hora de trobar una feina és la capacitat de transmetre eficientment el que ens diferència de la resta de candidats i candidates del mercat laboral. S’ha parlat de la importància de realitzar un bon currículum, amb un disseny atractiu, que ens servira per a destacar la nostra valua sobre la totalitat de candidats. Tanmateix a l’escenari digital, la importància del currículum queda relegada a l’habilitat per a mostrar el nostre potencial a través d’una adequada identitat digital o marca personal.

Davant aquesta multitud de currículum i identitats, què és el que ens fa diferents de la resta? La resposta és clara: les habilitats socials. La diferència en el comportament d’una persona és la resposta a la pregunta Per què hauria de contractar-te a tu?. Utilitzar les habilitats socials adequades davant les diferents situacions que es presenten al treball, i atenent la diversitat, mitjançant una comunicació efectiva d’idees i missatges, la capacitat per a resoldre problemes i conflictes o de treballar en equip, són la clau per al desenvolupament de la carrera professional i maximitzar les oportunitats laborals.

Urbalab Gandia ha organitzat un itinerari per a l’adquisició d’estes competències professionals que ens capaciten per a treballar i adaptar-nos als diferents entorns, contínuament canviants. Aquesta formació combinarà la capacitació per a desenvolupar aquestes habilitats amb l’aprenentatge de les eines digitals que ens fan ser més productius:

o Taller d’oratòria: Cóm comunicar eficaçment en públic?
o Taller ”Eines per a realitzar presentacions interactives”
o Gestió eficaç del temps i productivitat personal.
o Networking professional: Cóm comunicar i fer contactes en els events de networking?
o Taller de Treball eficaç en equip

Comparteix: