La digitalització educativa ja és un fet i ha vingut per quedar-se, per això és important conèixer en què consisteix l’e-learning i les opcions que ofereix.
Les plataformes e-learning, les plataformes educatives o els entorns virtuals d’ensenyament i aprenentatge estan en auge, per això és important conèixer eines, plataformes i models d’ensenyament que s’adaptin a aquesta metodologia.
En aquests moments el seu ús ha transformat una gran part dels espais tradicionals d’ensenyament en espais virtuals d’ensenyament i aprenentatge.
A URBALAB apostem per aquesta nova metodologia adaptada a les necessitats actuals i posem a la teva disposició una sèrie de cursos on aprendràs eines i diferents plataformes d’e-learning.

MOODLE PLATAFORMA D’E-LEARNING
Moodle és una de les plataformes eLearning més utilitzades a la teleformació. Ofereix moltes possibilitats als centres densenyament. A més, és gratuïta, cosa que la converteix en l’opció més atractiva per desenvolupar tot tipus d’accions d’aprenentatge en línia.
Al nostre curs aprendràs el que és bàsic d’aquesta plataforma d’e-learning, a més de desenvolupar un entorn de treball. D’altra banda, coneixeràs i seràs capaç de gestionar la plataforma amb continguts i activitats bàsiques per a la creació d’una aula virtual al núvol.
Aquest curs s’impartirà els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril, en horari de 9:00 a 14:00 h

CREA CONTINGUTS EDUCATIUS AMB EXE-LEARNING
eXeLearning és un programa lliure i obert per crear continguts educatius de manera senzilla. Ofereix una infinitat d’oportunitats, des d’editar recursos educatius fins a crear pàgines web amb activitats interactives.
Des d’Urbalab llancem el curs “Crea continguts educatius amb exe-learning” on aprendràs a instal·lar i desenvolupar un entorn de treball amb aquesta eina. Podràs gestionar els continguts i desenvolupar accions bàsiques per a la creació d’activitats.
El curs tindrà lloc els dies 2, 3, 4 i 5 de maig, en horari de 15:00 a 20:00h

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97