L’Ajuntament de Gandia, des de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació té entre els seus objectius impulsar i dinamitzar l’ecosistema emprenedor de la nostra comarca, així com recolzar el teixit empresarial per afavorir el creixement econòmic i social del nostre territori. Des d’aquesta àrea i mitjançant el centre Urbalab, es presta assessorament per a emprendre, es promou la cultura de la innovació i la creativitat, es desenvolupen accions formatives per a millorar les competències i habilitats de la persona emprenedora, s’utilitzen els espais per a fer networking i captar el talent i es col•labora en totes aquelles actuacions i esdeveniments que puguen contribuir a la creació i consolidació d’empreses innovadores i sostenibles.

Es per això que, amb la col•laboració de la incubadora i acceleradora d’empreses LANZADERA, ha organitzat per al proper 8 de febrer a les 10,30h en Urbalab Gandia una jornada de presentació dels programes de LANZADERA. La iniciativa Lanzadera, és un projecte impulsat per Juan Roig que té per objecte la captació del talent i el recolzament de les persones emprenedores per a que siguen capaços de crear empreses eficients, que afegisquen valor. Compten amb diferents programes, amb la finalitat de impulsar i recolzar els projectes des de la seua fase inicial i buscant tot tipus de idees que incorporen un component innovador, però no sols les tecnològiques.

En concret es presentarà l’obertura de la convocatòria de la 5ª Edició del Programa Lanzadera y la 4ª Edició de Garaje. La presentació correrà a càrrec de Marta Nogueras, Directora de Projectes en el programa Garaje y Ana Giménez, Directora de Marqueting i Desenvolupament de Producte. A més a més, comptarem amb l’assistència i participació de Miguel Frasquet, fundador i CEO de Solatom, projecte de la 3ª Edició de Garaje. Miguel té origens a La Safor y ens farà partícips de la seua experiència emprenedora i com Lanzadera està ajudant-lo a impulsar el seu projecte, ell mateix et presenta el seu projecte en este video:

captura

Si eres una persona amb iniciativa i inquietud emprenedora, no desaprofites l’oportunitat i acudeix a la jornada.

Pots inscriure’t en este enllaç

Més informació en Urbalab Gandia.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97