L’alumnat treballador de les especialitats d’obra i jardineria del Taller d’Ocupació Torre dels Pares, subvencionat per LABORA i promogut per l’Ajuntament de Gandia va començar la passada setmana a treballar en la zona d’actuació.
D’una banda l’alumnat de l’especialitat d’obra ha adequat el terreny per als serveis auxiliars amb l’execució d’una solera de formigó. Han aprés a replantejar el terreny amb els seus nivells i dimensions, càlcul de volum dels materials a utilitzar, dosatge de formigons i morters i finalment la preparació del tall per a la posada en obra del formigó.
D’altra banda, l’alumnat de jardineria ha replantat arbres en el Morabito, a la Torre dels Pares i en l’Alqueria del Gall. Han aprés a posar tutors per a mantindre fix l’arbre i subjecte durant el període d’arrelament de les seues arrels en la seua nova ubicació i clavar-los bé perquè queden ancorats prou fort com per a poder subjectar a l’arbre. A més, de com col·locar la cinta de plàstic perquè no escanye el tronc de l’arbre quan aquest cresca.
Vos deixem unes fotos perquè vegeu com han treballat de valent.

#SomLabora  #Formació  #Labora   #Gandia   #UrbalabGandia  #Ajuntamentdegandia  #Inserciólaboral  #EnsOcupemdelesPersones  #gvalabora

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97