S’inicia l’acció formativa específica de valencià amb una durada de cent hores d’aprenentatge, inclosa dins del Projecte Et Formem de L’ Ajuntament de Gandia.  Aquesta formació està concebuda per ajudar a l’alumnat a aconseguir un nivell de reforçament que millore el procés d’aprenentatge de la competència lingüística del valencià i poder superar les proves de certificació de coneixement de valencià de la JQCV amb l’ús d’un registre comunicatiu satisfactori i adequat a les seues capacitats.

S’ha plantejat donar un ensenyament que permeta afrontar un ventall de situacions de comunicació per expressar-se de manera fluida i correcta, aportant una importància preeminent a l’expressió oral, als diàlegs i a l’adquisició del vocabulari de la llengua valenciana natural i genuïna. Però també es pretén incloure en aquesta formació l’adquisició de semàntica, gramàtica, sintaxi i ortografia per ser capaç de redactar alguns dels textos escrits més habituals en llengua valenciana. D’aquesta manera, i gràcies a aquest projecte de formació dual, es combina l’aprenentatge amb el treball efectiu, on està permetent a les 10 alumnes-treballadores tenir l’oportunitat per a formar-se i poder incorporar-se al mercat laboral amb qualificació. Recordem que aquest programa mixt subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i cofinanciat pel Fons Social Europeu amb col•laboració amb L’Ajuntament de Gandia va començar a Urbalab Gandia i continua amb ganes i il•lusió apostant per la professionalització i la oportunitat que es dona a les alumnes de realitzar treballs ajustats a l’itinerari formatiu del Certificat de Professionalitat de nivell 2 “Activitats Administratives en la relació amb el client”, que està desenvolupant-se en aquesta segona etapa.

Esperem que tota aquesta formació específica siga de molta utilitat per al seu futur.

#SomLabora  #Formació  #FSE  #EtFormem #Labora   #Gandia   #Escolaocupació  #UrbalabGandia  #Ajuntamentdegandia #Inserciólaboral #EnsOcupemdelesPersones #gvalabora

@ajuntamentdegandia @GVALabora

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97