Des del projecte Et Formem de Gandia continuem amb el nostre objectiu i compromís amb les participants del programa “Sistema d’informació i bases de dades per al desenvolupament econòmic de Gandia”, aquesta vegada tractant la formació de gestió d’arxius i organitzant la documentació d’acord amb els procediments i normes establerts a fi de garantir la recuperació, l’accés i la conservació d’aquesta. L’alumnat es troba immers en el desenrotllament de les unitats de competència lligades al perfil administratiu del  CP de nivell 2 “Activitats Administratives en la relació amb el client”, que està desenvolupant-se en aquesta segona etapa del projecte.

A més, compleixen amb la seua part de treball als diferents departaments d’aquest, con són el Departament de Registre i Informació al ciutadà, Habitatge, l’Oficina Tècnica de Recaptació i Gestió Tributària, el Departament de Benestar Social, la Universitat Popular i el Departament de Polítiques Econòmiques, amb l’objecte d’actuació de dur a terme un treball efectiu en entorns laborals reals com a professionals auxiliars administratives. Així, als seus respectius llocs de treball, desenvolupen activitats com aplicar tècniques de comunicació oral, presencial o telemàtica per transmetre informació de forma adequada, practiquen tècniques de enregistrament i distribució de la informació i documentació, efectuen els processos de recollida, canalització i/o resolució de reclamacions, organitzen la informació i tot el què suposa una adequada gestió administrativa. Aquestes pràctiques suposen una oportunitat excepcional per treballar en espais reals i realitzant funcions administratives de vàlua i responsabilitat.

Tot l’equip tècnic del projecte està més que satisfet del progrés en l’aprenentatge dual i espera que siga de molta utilitat per al seu futur, doncs l’aprenentatge vivencial al lloc de treball farà que assolisquen els continguts i els objectius proposats a la formació del Certificat de Professionalitat.

Aquest programa subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i cofinanciat pel Fons Social Europeu amb col·laboració amb L’Ajuntament de Gandia s’ha dividit en dues fases on el nostre alumnat-treballador s’ha format per obtenir en primer lloc el Certificat de Professionalitat d’ Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, i en segon lloc el d’ Activitats Administratives en relació amb el client. La formació la reben en Urbalab, mentre que les pràctiques formatives les realitzen en els diferents departaments de l’Ajuntament de Gandia.

#SomLabora  #Formació  #FSE  #EtFormem #Labora   #Gandia   #Escolaocupació  #UrbalabGandia  #Ajuntamentdegandia #Inserciólaboral #EnsOcupemdelesPersones #gvalabora

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97