Aquesta setmana, les alumnes-treballadores  de l’Escola d’Ocupació Et Formem de L’Ajuntament de Gandia es troben immerses en la formació complementària d’ Alfabetització Informàtica, dins del Certificat de Professionalitat de nivell 2 anomenat Activitats Administratives en la relació amb el client, que està desenvolupant-se en aquesta segona etapa.

En aquesta formació, impartida per l’actual directora del projecte, te cabuda els aprenentatges rebuts mitjançant les TICS. Tanmateix l’alumnat està aconseguint conèixer els diferents camps de l’alfabetització informàtica, tant de la informàtica bàsica en sí, com dels usos d’Internet, dins de l’àrea professional de la informàtica. Així s’ha pretés aportar els coneixements necessaris per a obtindre i processar informació en un ordinador, utilitzant les funcions bàsiques de les aplicacions informàtiques d’oficina i dels serveis i protocols propis d’una xarxa Intranet/Internet: World Wide Web, correu electrònic, fòrums de discussió i xarrades.

A més, s’ha afavorit una pràctica amb Trello, una aplicació basada en el mètode Kanban que serveix per a gestionar tasques permetent organitzar el treball en grup de manera col·laborativa mitjançant taulers virtuals.

Recordem que el passat mes de novembre va començar a Urbalab Gandia, l’Escola d’Ocupació ET FORMEM “Sistema d’Informació i bases de dades per al desenvolupament econòmic”, un programa mixt de formació i ocupació , subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i cofinanciat pel Fons Social Europeu que està permetent a les 10 alumnes-treballadores tenir l’oportunitat per a formar-se i així poder incorporar-se al mercat laboral amb qualificació.

Ara, al inici de la fase 2, a més de formar-se amb els mòduls corresponents del Certificat de Nivell 2 “Activitats administratives en la relació amb el client”, s’amplia i millora el seu aprenentatge mitjançant una formació transversal en Alfabetització Informàtica i el posterior programa formatiu específic en valencià de 100 hores de durada. Tots ells està donant possibilitats reals d’inserció en un mercat laboral cada vegada més exigent i variable.

#SomLabora #Formació #FSE #EtFormem #Labora #Gandia #Escolaocupació #UrbalabGandia #Ajuntamentdegandia #Inserciólaboral #EnsOcupemdelesPersones #gvalabora
@ajuntamentdegandia @GVALabora

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97