Hui comença a les instal·lacions d’Urbalab Gandia una acció formativa que té com a objectiu millorar l’empleabilitat i facilitar la incorporació al mercat laboral d’un grup de 10 dones.

Atenent a l’especificitat d’aquests perfils, des de l’Acord Territorial s’ha dissenyat una acció formativa que s’estructurarà en 5 sessions presencials, en les que les participants rebran orientació i ajuda amb l’objectiu d’afavorir la seua incorporació al mercat laboral. Aquesta proposta és una adaptació del Dispositiu d’Accés a l’Ocupació (DAO), en quant a metodologies i continguts, a les necessitats i situacions particulars d’aquest grup de dones desocupades.
Per això els continguts d’aquesta activitat passen per reforçar les seus competències i habilitats, l’elaboració i millora dels seus currículums, conèixer la forma d’accedir als portals de feina més adequats i fins i tot aprendre a afrontar un procés de selecció i una entrevista de treball.

Aquesta formació vol fer-se extensible a la resta de municipis de la comarca de la Safor, i amb açò arribar a moltes més dones que, com aquestes, tenen dificultats manifestes per a trobar treball.
Cal recordar que l’Acord Territorial de la Safor està impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), UGT-PV Intercomarcal la Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costera-Canal de Navarrés i Sindicat Unió Intercomarcal La Ribera-La Safor de CCOO-PV, amb el finançament de Labora i la Generalitat Valenciana.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97