Des de Urbalab , apostem per la millora de la qualificació dels recursos humans i de les pimes promovent la competitivitat del teixit empresarial de la ciutat i posicionant a Gandia com una ciutat de referència en el desenvolupament de negocis innovadors. Per aquest motiu, un any més, participem en la XIV edició del Fòrum d’ocupació i emprenedoria organitzada per la Universitat Politècnica de València al seu campus de Gandia i que enguany, com a novetat, es celebra al costat del Fòrum Saforconecta.

Es tracta d’un punt de trobada que reuneix més de 500 empreses, institucions, estudiants, investigadors/as i persones emprenedores i que té com a finalitat facilitar i establir una xarxa de contactes entre la comunitat universitària i les empreses de la comarca de la Safor. A més, les persones emprenedores podran trobar una xarxa de contactes que done suport a la seua iniciativa de negoci.

Els/as estudiants poden trobar una valuosa oportunitat per a interrelacionar amb les empreses i entitats assistents donant-se a conéixer i obtenint informació de primera mà sobre les ocupacions emergents així com les competències més valorades i demandades pel mercat laboral actual. Es tracta doncs d’acostar el món professional a la universitat.

Durant el desenvolupament de la jornada, tenen lloc diferents activitats, ponències i tallers, i tots els participants tindran l’ocasió de posar en valor el seu talent, presentar la seua autocandidatura, i exposar una idea de negoci o un projecte empresarial participant en un ELEVATOR PITCH.

És pel que Urbalab dona suport a la realització d’aquests esdeveniments i anima a tots els assistents a participar d’una manera activa en aquesta oportunitat que hui ens brinda la Universitat Politècnica de Gandia per a connectar talent-empresa.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97