11 dones i 6 homes en situació de desocupació d’entre 25 i 58 anys participen des de novembre en la nova “Lanzadera Conecta Empleo” de Gandia amb l’objectiu de reactivar i optimitzar la seua cerca de treball amb noves tècniques i ferramentes adaptades al mercat laboral.

Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, està impulsada per la Fundació Santa i la Real i Fundació Telefònica, i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (mitjançant el programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

Encara resten places lliures, per això les persones interessades poden inscriure’s en línia en www.lanzaderascontactaempleo.es o presencialment en l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 959 697.

La nova “Lanzadera Conecta Empleo” de Gandia, actualment integrada per 11 dones i 6 homes amb edats entre els 25 i els 58 anys i amb diferents nivells formatius, ha començat a funcionar en novembre per a ajudar a persones desocupades a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral. Entre els integrants hi ha qui busca el seu primer treball i qui persegueix una nova oportunitat laboral després d’anys d’experiència en diferents sectors, com administració, turisme, atenció al client, telefonia mòbil, psicologia, comunicació audiovisual o neteja, entre d’altres. La Lanzadera Conecta Empleo manté oberta la seua inscripció, per tant les persones interessades poden inscriure’s de forma online en www.lanzaderascontactaempleo.es o presencialment en l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 959 697.

La Lanzadera Conecta Empleo de Gandia es desenvolupa en un format 100% en línia. Així les persones participants es reuneixen en sessions virtuals utilitzant diferents aplicacions, com Meet. Yolanda Vizuete és la tècnica que ha realitzat el procés de selecció i l’encarregada de gestionar la lanzadera al llarg dels pròxims cinc mesos. Ella explicava que els participants tenen perfils molt diversos, però complementaris. Ara, la seua tasca és convertir-se en un equip, millorar les seves competències transversals i digitals, compartir experiències i coneixements, reactivar la seua cerca de treball de forma col·laborativa i obtindre noves oportunitats laborals. I puntualitzava “demanden orientació en entrevistes, currículums vitae, habilitats comunicatives, objectiu professional, digitalització, xarxes socials, Linkedin i marca personal”.

Comparteix: