“La Lanzadera Conecta Empleo” és un programa gratuït d’orientació laboral per a ajudar a persones en desocupació d’entre 18 i 60 anys a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals, concordes al nou mercat laboral.

Els seus participants organitzen el 19 d’abril una jornada de portes obertes de 10:00h a 13:00h en “Urbalab Gandia” perquè altres persones en desocupació de la ciutat puguen conéixer el funcionament del programa i el que han aprés en aquestes primeres setmanes.

D’aquesta manera, acompanyats d’especialistes d’ocupació, oferiran tallers formatius d’entre 30 i 45 minuts de duració amb consells per a actualitzar el currículum, millorar en les entrevistes de treball i traure partit a les xarxes socials, especialment Linkedin, per a la cerca de treball.

Aquesta iniciativa està impulsada per Fundación “Santa María la Real” i “Fundación Telefónica”. Compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu 
(a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

La nova “Lanzadera Conecta Empleo” de Gandia va començar a funcionar al març per a ajudar a persones en atur o desocupació a impulsar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral, marcat per la transformació digital de tots els sectors professionals.

Programa d’activitats:

La jornada començarà a les 10 hores, amb una presentació de Laura Gilabert, la tècnica de Fundación Santa María la Real que gestiona la Lanzadera Conecta Empleo de Gandia. Exposarà el funcionament del programa i les activitats que realitzen els seus participants per a impulsar la seua cerca d’ocupació: dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de cerca d’ocupació i enfocar el seu objectiu professional; actualització de currículum; assaig d’entrevistes de treball; tallers de competències transversals i habilitats digitals; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses per a impulsar la seua inserció laboral.

PROGRAMA – JORNADA DE PORTES OBERTES DE LCE GANDIA
Dimarts 19 d’abril de 2022
                                                                                                                    10-13 hores
Centre “Urbalab Gandia”                                                                                                                       
Carrer Fundació Vicente Ferrer, 6

  • 10.00: 10.30 hores. Presentació del programa.
  • 10.30- 11.15 hores. Taller d’actualització de currículum
  • 11.15 – 11.45 hores. Visita d’entitats
  • 11.45- 12.30 hores. Taller sobre entrevistes de treball
  • 12.30 – 13.00 hores. Taller sobre Linkedin

Inscripcions a la jornada
L’assistència a la jornada és totalment gratuïta, lliure i voluntària. Hi haurà un límit de places i aforament per la pandèmia, per la qual cosa les persones que desitgen participar hauran de reservar plaça abans del 13 d’abril en el següent correu: lanzaderaconectaempleogandia@gmail.com

Inscripcions de la Lanzadera:

Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i que en edicions anteriors ha aconseguit quasi un 60% d’inserció, poden emplenar el seu formulari d’inscripció en www.lanzaderasconectaempleo.es També poden fer-ho de manera presencial en les instal·lacions de Urbalab Gandia (calle Fundación Vicente Ferrer, 6).

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97