Cada vegada més la societat és conscient de  focalitzar-se cap a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per l’ONU en l’agenda 2030, per tal d’aconseguir un món en el que tots visquem millor. Per a aconseguir aquests objectius, tots hem de fer la nostra part: governs, sector privat, societat civil.

Per definició, l’economia sostenible és un patró de creixement que concilia el desenvolupament econòmic, social i ambiental en una economia productiva i competitiva, que afavorisca l’ocupació de qualitat, la igualtat d’oportunitats i la cohesió social, i que garantisca el respecte mediambiental i l’ús racional dels recursos naturals, de forma que permeta satisfer les necessitats de les generacions presents sense comprometre les  possibilitats de les generacions futures per a atendre les seues pròpies necessitats.

Motivats per aquest esperit i sota el títol “SOM ECONOMIA SOSTENIBLE”, URBALAB acull el proper 20 de  novembre a les 16h una jornada de foment de l’economia sostenible, organitzada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball mitjançant la Direcció general d’Economia Sostenible.

Aquesta jornada contribuirà a crear un procés de dinamització local/comarcal a partir de les bases del desenvolupament sostenible, impulsant tota la cadena de valor, donant a conèixer aquelles iniciatives que s’estan portant a terme al nostre territori, i com els serveis i programes de la Conselleria estan ajudant a que es desenvolupen convenientment. Empreses de la nostra comarca, com Betelgeux, Vicky Foods y CTL ens explicaran les seues pràctiques de desenvolupament sostenible.

Ens adrecen a empreses, persones emprenedores, associacions empresarials i professionals, centres de formació, cooperatives, entitats financeres, orientadors laborals i professionals, mútues, administració local, ADLs…

Si estàs interessat/da en conèixer com des dels paràmetres d’un desenvolupament sostenible pots ser competitiu i quins són els instruments que la Conselleria posa al teu abast per a impulsar la RSC, no dubtes en inscriure’t a la Jornada. T’esperem!

Programa jornada economia sostenible

Per descarregar-te el programa de la jornada fes click en aquest enllaç.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97