La nova economia digital ha canviat la manera de treballar i, per tant, el tipus de professionals que les empreses necessiten. Totes elles busquen talent per a donar resposta als reptes que la transformació digital implica. Es requereix personal qualificat, amb coneixements i habilitats tecnològiques, capaces de treballar amb metodologies d’innovació i col·laboratives, permetent així a l’empresa, marcar la diferència en el seu creixement i èxit a llarg termini.

Des d’Urbalab Gandia, en col·laboració amb el CEEI-València, hem preparat una jornada en la qual podràs descobrir quin és el talent que l’empresa necessita i les noves regles del joc. Perquè el talent és com l’energia, ni es crea ni es destrueix, només es transforma. I així ens ho podrà comptar Jaime Puig, expert en metodologies i estratègies d’atracció i retenció del talent, qui donarà les claus sobre què han de fer les empreses i xicotets negocis per a trobar talent i fidelitzar-lo. I com no hi ha res millor que els exemples per a entendre les coses, comptarem també amb la presència de tres empreses valencianes que han aconseguit crear equips de treball estables i evitar la rotació, fidelitzant el seu personal. Són Sciling, Preference i La Tribu. Ens explicaran quines mesures han posat en marxa i quins han sigut els resultats.

No perdes l’oportunitat de participar en la jornada que tindrà lloc el dimarts 20 de juny a les 18:30h a l’Hotel Bayren de la platja de Gandia. És gratuïta, però requereix inscripció.

Reserva la teua plaça!

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97