Si eres empresa o emprenedor segur que de vegades t’has plantejat com aconseguir finançament. En el primer que probablement pensem és en finançar-nos mitjançant canals tradicionals com la banca, amb programes subvencionats per l’administració pública (préstecs ICO, etc.) o també mitjançant amics o familiars, que són tal vegada els primers que creuen amb el nostre projecte i ens volen ajudar econòmicament.
Tots aquest mètodes són relativament ràpids d’aconseguir (sempre dependrà evidentment de la nostra capacitat econòmica per fer front a l’endeutament que anem a adquirir), però a la vegada són mètodes d’alt risc, bé pel compromís que suposa tindre un deute amb un amic o familiar o bé pel fet de concentrar tot el deute amb una sola entitat.
Front aquests mètodes de finançament trobem d’altres com el crowdfunding. Però, què és el crowdfunding? Per a entendre-ho fàcilment podríem dir que consisteix en un finançament mitjançant micro aportacions fetes per molta gent, és a dir, és una manera fàcil de poder finançar un projecte (o part del projecte) on el que fem realment és oferir una recompensa a totes aquelles persones que han confiat en nosaltres. Normalment les quantitats sol•licitades per part de l’empresa són relativament baixes (3000€, 5000€, 15000€…) i les aportacions també solen ser assequibles (30€, 40€, etc.) per a que puga participar molta gent.
Per saber molt més que és el crowdfunding i com dissenyar correctament una campanya per ser exitosa tindrem el proper dimarts 5 de juny de 9:30 a 13:30 hores a Urbalab Gandia a la plataforma de crowdfunding lateuaterra.org i a l’empresa Esquellana. Per poder informar-vos més podeu accedir a la web de lasaforempren.com i a l’apartat de l’agenda trobareu tota la informació sobre aquesta jornada.
Aquesta activitat s’emmarca dintre del programa Impulsa, per a millora i visibilització d’empreses en Internet dins l’Acord Territorial de La Safor. És una jornada oberta a totes les empreses i públic interessat en aquest model de finançament.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97