El parc de l’Alqueria de Martorell va prenent forma amb les actuacions del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV. Durant els últims dies, l’especialitat d’obra ha dissenyat, fabricat i instal·lat uns divertits jocs perquè els infants puguen gaudir: una serp per a fer equilibris, un sambori i diversos jocs per fer punteria.

L’especialitat de jardineria continua amb els treballs de plantació de diferents varietats i la col·locació de les instal·lacions de reg que mantindran els arbres i arbusts (que inclouen cultius de vinyes, prunes i arbres propis de boscs mediterranis i de ribera) i la gespa del parc.

Per la seua banda, l’especialitat de coordinació d’activitats de temps lliure infantil i juvenil està treballant intensament en la preparació d’una de les principals actuacions que duran a terme: representar en diferents col·legis de la ciutat El País dels Contes, un teatre de titelles infantil que té l’objectiu de fomentar el valor de la cultura literària i teatral entre els menuts de Gandia, la participació activa dels xiquets i xiquetes mitjançant l’entreteniment i col·laborar en donar a conèixer diferents personatges de rellevància dins de la cultura històrica i literària de Gandia.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97