En el marc del projecte Invattur EmprendeUrbalab Gandia acull a partir del pròxim 4 d’octubre la 12a edició del programa de Creació i impuls d’empreses turístiques, que té com a objectiu recolzar la generació de noves empreses turístiques innovadores de base tecnològica i també proveïdores de tecnologia per al sector turístic.

El programa es desenvolupa d’octubre a desembre, al llarg de 9 sessions, un dia a la setmana. Un total de 72 hores de formació que et capacitaran per a llançar o consolidar el teu projecte, mitjançant les àrees de recursos humans, marketing, comunicació, validació, etc. Consulta el contingut i calendari. Invattur Emprén compta, per a l’organització del programa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i el suport, com en altres ocasions, dels col·laboradors de l’ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana.

Tens un projecte empresarial i vols convertir-lo en empresa turística?

Si estàs desenvolupant una solució tecnològica que pot ser aplicada al sector i/o un projecte turístic innovador, així com un projecte capaç d’aportar valor al sector, Invattur Emprende et proposa fer realitat el vostre objectiu. En aquesta nova edició, que imparteix l’Associació de Startup de la Comunitat Valenciana, hi ha novetats tant en els continguts com en els participants.

NOVETATS

  1. Dirigit a projectes empresarials i a tecnològics per a convertir-se en proveïdors del sector.
  2. Poden participar equips formats almenys per dos emprenedors, que complisquen les següents característiques: motivació, implicació i caràcter emprenedor.
  3. Es busquen projectes empresarials, que no solament siguen una idea, que tinguen un grau de desenvolupament mínim i que l’equip puga demostrar-ho.
  4. S’han incorporat novetats temàtiques en sector turístic, prototipat, validació i posicionament. Busquem persones emprenedores i empreses de recent creació, compromeses, dinàmiques i capaces d’aportar valor al sector i la indústria turística, contribuint a la seua transformació digital.

Si aquest és el teu perfil, no deixes passar l’oportunitat inscriu-te abans del 23 de setembre de 2018. Assisteix a la jornada informativa el pròxim 12 de setembre a les 10.30 h a Urbalab Gandia.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97