La zona principal d’actuació del projecte del Taller d’Ocupació Paisatges de Gandia la constitueix el paratge natural de l’Alqueria del Duc, on es troba l’edifici – fortalesa de l’Alqueria del Duc, el jaciment arqueològic, el Centre d’Interpretació Aula Natura i el parc natural dels Ullals que connecta amb l’Ullal Fosc a través de la marjal.

L’objectiu del projecte és integrar aquests enclavaments, on conviuen naturalesa i història de forma inconnexa, sota un mateix paraigües interpretatiu i imatge harmonitzada.

Per a això treballa l’especialitat d’obra del taller, que realitza una de les seues intervencions sobre el Centre d’Interpretació Aula Natura, treballant en l’adequació de jardineres i la construcció d’una caseta que serveixca de magatzem de materials i de recollida d’espècies invasores per al seu trasllat posterior.

Ací es pot observar el procés de construcció de la caseta des de zero, que ha inclòs l’enderroc de la caseta de fusta prèvia i jardineres, la retirada de runes, el replanteig i col·locació dels primers blocs, l’execució de parets, la execució de la coberta, la instal·lació de marcs i portes, el formigonat de la coberta, el preparat de mestres, l’arrebossat i l’execució d’arestes.

Això es completarà amb el lluït i empisat, impermeabilització de la coberta i la pintura de la caseta en pocs dies, de manera que s’hauran millorat les instal·lacions per al manteniment d’aquest espai privilegiat de la ciutat de Gandia, que uneix interès natural, cultural i paisatgístic.

Animem a tothom a visitar-lo!

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97