Si gestiones o treballes en un xicotet negoci local, observes al públic que passa diàriament davant del teu comerç o restaurant, i eres dels qui pensa que l’ús dels smartphones cada vegada està més estès entre els teus clients reals i potencials, llig detingudament este post.

Segons l’últim informe presentat durant l’últim Mobile World Congress, en els últims cinc anys, el percentatge d’espanyols amb smartphones ha passat del 41 al 81%, este increment s’ha produït a causa dels canvis en els hàbits relacionats amb els mitjans de comunicació i la vida diària. Per exemple l’ús de les xarxes socials ha estat fonamental perquè aquesta dada s’haga duplicar en els últims cinc anys. Entre elles, Instagram és, sens dubte, la xarxa social que creix un 23% per any, un creixement impressionant comparat amb altres xarxes socials. Els seus avantatges són immensos: és extremadament fàcil d’usar i el nombre de persones a les quals es pot arribar és increïble.

Si tens un negoci local, comerç o restaurant, i ofereixes productes i serveis de qualitat adaptats a les necessitats dels teus clients, a què esperes per promocionar els teus productes i interactuar amb els teus clients?. El teu treball diari implica un gran esforç i és fruit del coneixement que tens de la teua comunitat. Llavors, no ho dubtes i treu el màxim partit del teu local comercial a les xarxes socials, en les tasques del teu dia a dia i en les promocions que pots oferir a les xarxes socials.

Per guiar-te en esta tasca, des de l’Urbalab Gandia hem programat una jornada perquè apropar-te a esta xarxa social en la qual, t’explicarem com usar Instagram i quin tipus d’accions de màrqueting pots dur a terme a la xarxa per promocionar el teu producte, atreure i/o fidelizar clients al teu comerç. Inscriu-te en este enllaç al taller “Us d’Instagram per a empreses”, el proper de 22 setembre en Urbalab Gandia.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97