Des del Departament de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació,a través d’Urbalab Gandia apostem per la innovació i la digitalització de les empreses locals i en especial del comerç minorista. El comerç minorista és un clar motor de l’economia local, per aquest motiu es vol ajudar  a aquestes empreses en la tasca d’adaptar-se a les demandes d’un mercat altament digitalitzat.

El programa IMPULSA 2020 és una iniciativa que naix per ajudar a empreses i professionals locals que volen impulsar i promocionar els seus negocis en línia, i respondre així a les exigències d’un mercat canviant on cada vegada és més difícil captar i fidelitzar clients.

El programa es divideix en tres fases, que responen a la situació de l’empresa en el procés de transformació digital:

La fase 1 va destinada a iniciar la visibilitat del comerç en Internet i preparar-se per donar els primers passos al món digital. La fase 2 proporciona eines digital per potenciar la visibilitat i els contingut en Internet i per finalitzar la fase 3 dona les claus per promocionar i fidelitzar els negocis en xarxa amb publicitat i estratègiesenfocades a la venda. Cada fase va destinada a un tipus de consolidació del negoci en línia.

Entre las activitats hi haurà cursos, tallers, xarrades i activitats pràctiques per posar en marxa un full de ruta per augmentar la promoció del comerç. Cada negoci podrà accedir a les formacions que més li  interessen i així arribar a través d’Internet al seu de client potencial per fomentar la venda.

La seua principal novetat és que es els negocis i comerços interessats poden demanar un cita prèvia per un diagnòstic de situació, que els oriente en el punt de partida cap a la digitalització.

Les activitats es realitzaran en horaride migdia, adaptat a les jornades laborals de les empreses i tindrà lloc des de 24 de març fins al 10 de juliol.

També, cal destacar, que en la edició anterior va sorgir la necessitat de crear un catàleg digital d’empreses involucrades en la transformació digital, per que els participants pogueren accedir als seus serveis. En Impulsa 2020 el 80% de les formacions seran a càrrec d’aquests professionals de la comarca, ja que estan al avantguarda de les tendències digitals.

El programa Impulsa és de caràcter gratuït i requereix inscripció prèvia des de la pàgina web https://www.urbalabgandia.com/impulsa20/

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97