Si estàs immers/a en l’àrdua tasca de crear, gestionar i donar visibilitat al teu projecte web, ja sigua empresarial o personal, et recomanem consultar la programació de l’Urbalab, conèixer el nostre projecte i participar en ell. Acosta’t a les nostres instal·lacions i explica’ns la teua història!

De moment, t’informem que des de l’Urbalab Gandia, venim desenvolupant una sèrie d’activitats formatives per ajudar-te a crear la teua pàgina web, conèixer les eines socials que t’ajuden a comunicar amb els teus seguidors/clients, aplicar les tècniques bàsiques de Seu per posicionar la teua pàgina web, o crear continguts a través de la narració d’històries creades amb tècniques de Storytelling, entre moltes altres. Però… si has participat en algun d’aquests cursos, t’ hauràs adonat que aquests són solament alguns dels aspectes a tindre en compte a l’hora de desenvolupar una estratègia digital en Internet, que pot ser tan costosa i complexa com accions de màrqueting necessite aplicar en funció dels objectius a aconseguir. No desesperes!, la nostra missió consisteix a acostar-te d’una forma senzilla tots aquests continguts perquè pugues aconseguir l’èxit en els teus projectes digitals; per a això comptem amb la col·laboració de diferents professionals i experts en els diferents cursos i tallers que Urbalab programa de forma periòdica.

De totes maneres, conèixer l’ús de les eines i tècniques necessàries és, òbviament, imprescindible, però de gens serveix un continent que alberga un contingut sense valor. “El que importa no és el que dius, sinó com ho dius. Has d’enamorar als teus lectors. I això s’aconsegueix amb copywriting o escriptura de textos persuasius. Uns textos que atreuen, retenen i converteixen visites en lectors.”

A més del SEO, “Google està mesurant també la qualitat del teu contingut. Si les teves visites arriben, i es van als pocs segons d’entrar en el teu post… Google pren bona nota. Perquè està avaluant la teva capacitat de retenir als teus lectors”. Així és com Javier Vicente Robledo, Desenvolupador, Formador i Copywriter, ens proposa ajudar-vos en la creació de continguts que enamoren als lectors per transformar visites en leads.

Així que som-hi!, revisa les teues publicacions i pregunta’t si realment enamores als lectors amb les teues paraules. Si creus que no “enganxes” o et costa redactar els teus missatges, no ho dubtes, inscriu-te en el curs que Javier Vicente Robledo impartirà proximamente perquè aprengues a redactar posts que et converteixen en una autoritat en el teu nínxol i que, definitivament, enamores als teus lectors… i a Google.

De totes maneres, si t’has perdut alguna de les nostres activitats, en aquest enllaç pots consultar l’agenda completa d’aquest últim trimestre. El que s’ha dit, t’esperem!

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97