Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol el primer iCamp La Safor,  un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Tens entre 18 i 30 anys?  Has finalitzat o estàs en l’última etapa dels teus estudis i t’enfrontes al món laboral? No tens estudis i estàs a l’atur? Ja tens feina i estàs interessat en desenvolupar-te professionalment? Acàs ja treballes per a tu i tens el teu propi negoci?

Sota el lema “Implanta la Marca al teu ADN”, durant una setmana els participants treballaran  el concepte de Marca Personal, amb l’objectiu de digitalitzar els seus perfils professionals i augmentar les seues oportunitats laborals, aconseguir visibilitat en Internet, així com adquirir nous habits en l’ús eficient dels recursos digitals per a la recerca de feina.

5 dies. 4 reptes.

L’iCamp La Safor està plantejat com un procés d’orientació profesional per cercar i gestionar els valors diferencials de cada persona amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal, una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada jove professional de la comarca en Internet.

Amb una metodologia “gamificada”, durant l’ iCamp La Safor es tractaran totes les fases del procés de Personal Branding a través d’un circuit interactiu on aprenentatge, investigació i acció  conduiran a l’èxit personal per aconseguir superar els 4 desafiaments que l’ iCamp els llançarà el primer dia.

En acabar el campament els/les joves participants hauran après a:

  • Identificar quin és el seu valor diferencial com a professionals.
  • Parlar amb confiança i seguretat per defensar la seua candidatura.
  • Descobrir, crear i donar a conèixer en un entorn digital la seua marca personal.
  • Treballar en equip (Team buliding).
  • Descobrir diferents visions a través del debat.
  • Aprendre a comunicar-se de forma eficaç
  • Treure la creativitat i aplicar la innovació a processos tradicionals de recerca d’ocupació.
  • Fer contactes per establir una xarxa de contactes professionals que generen oportunitats laborals.
  • Convertir-se en futurs treballadors/emprenedors preparats per adaptar-se a la transformació digital que està desenvolupant-se en el món empresarial.

iCamp La Safor  és una actuació emmarcada en el l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament sostenible de la comarca de La Safor.

Les inscripcions ja están obertes i poden realitzar-se des de la web www.urbalabgandia.com  i  www.lasaforempren.com/icamp fins el 25 de juny. A què esperes?

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97