Urbalab Gandia acull des de hui dilluns fins el 14 de juliol el primer iCamp La Safor,  un campament digital en el que participen joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Sota el lema “Implanta la Marca al teu ADN”, durant una setmana els participants treballaran  el concepte de Marca Personal, amb l’objectiu de digitalitzar els seus perfils professionals i augmentar les seues oportunitats laborals, aconseguir visibilitat en Internet, així com adquirir nous habits en l’ús eficient dels recursos digitals per a la recerca de feina.

Per davant queden 5 dies amb 4 reptes que complir. Per aconseguir-ho, l’ iCamp La Safor està plantejat com un procés d’orientació professional per cercar i gestionar els valors diferencials de cada persona amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal, una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada jove professional de la comarca en Internet.

Podeu seguir les activitats que es realitzen a l’iCamp a través de les xarxes socials de l’Urbalab , i si esteu interessats en conèixer els resultats i evolució dels joves participants podeu consultar el Diàri de l’iCamp  en el següent enllaç.

Frase/Conclusió d’este primer dia:

Per aconseguir els nostres objectius…hem de convertir cada pas en una meta,

i cada meta en un pas …

 

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97