Urbalab Gandia, en el marc de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor, acollirà del 3 al 7 de setembre el segon iCamp La Safor, un campament digital en el que podran participar persones de tota la comarca interessades en millorar el seu currículum, desenvolupar competències professionals i crear la seua marca personal, tan necessària en el mercat laboral actual d’este segle XXI.

Durant una setmana i sota el lema “Implanta la Marca al teu ADN”, les persones participants treballaran el concepte de Marca Personal amb l’objectiu d’augmentar les seues oportunitats laborals, aconseguir visibilitat en Internet i adquirir nous hàbits en l’ús eficient dels recursos digitals per a la recerca de feina.

5 dies i 5 reptes sobre Marca personal
L’ iCamp La Safor està plantejat com un procés d’orientació professional per cercar i gestionar els valors diferencials de cada persona amb l’objectiu últim de crear una Marca Personal, una identitat digital única per definir i donar visibilitat a cada professional de la comarca en Internet.

Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se des de la www.urbalabgandia.com i www.lasaforempren.com fins el 27 d’agost.

T’esperem

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97