El Pacte Territorial, La Safor Emprèn, a través del projecte Connecta Talent té previst organitzar una sèrie de Jornades d’Experts amb l’objectiu de tractar temes relacionats amb la gestió del talent, l’ocupabilitat i els models de treball que actualment predominen en les empreses i que posen en valor les competències transversals i humanes de les persones.

Així, el pròxim 5 de desembre, es celebrarà la primera d’estes jornades “El talent i molt més. Quin talent busquen les empreses” on es reflexionarà i debatrà sobre la humanització de les organitzacions en una societat totalment digitalitzada. Per a esta acció formativa, tindrem el privilegi de comptar amb la participació de Patricia Calabuig, Psicòloga i Consultora Especialista en Desenvolupament Organitzatiu en l’empresa “Desenvolupament+Talent”; i de José Sánchez Labella, Economista, Coach professional i Consultor Estratègic i de RH.

La jornada tindrà lloc en les instal·lacions de Urbalab Gandia en horari de 9.30h a 12.00h. El programa de la jornada és el següent:

  • • El concepte d’humanització de les organitzacions en la societat digital. La incorporació de les màquines al treball és un problema? Hi ha una manera d’integrar la professionalitat i la digitalització?
  • • Actitud vs aptitud. L’equilibri entre tots dos és el secret de l’èxit professional.
  • • Focus en persones i talent. Com capten talent les empreses. Quin talent busquen les empreses

Per a més informació https://connectatalent.lasaforempren.com

Inscripció

Este projecte és fruit d’un Pacte entre la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, CEV-Confederación Empresarial de la Comunitat Valenciana, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor – FAES, UGT-PV Intercomarcal Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costa-Canal de Navarrés, CCOO-PV La Ribera, La Safor i la Generalitat Valenciana a través de LABORA.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97