La resposta és NO, sempre et recordaran pels primers segons que han compartit amb tu. Tots deixem una empremta allà on anem, de nosaltres mateix depén quin tipus d’emprenta deixar i, donat el cas, netejar-la és prou complicat. El neteja-cristalls en la vida no existeix.

Així que, per què no comences a prendre mesures? Encara estas a temps. Et contem com.

Tal vegada penses que no tens marca personal, però tots actuem d’una determinada forma en les nostres relacions diàries, davant dels nostres companys de feina, de classe, en el bar… som la imatge que mostren al món. I aquesta imatge té dues parts molt ben definides:

  • Per una banda, i és en la que normalment més prenem atenció, ve marcada per la nostra forma de ser, vestir, comunicar-nos i actuar.
  • I, per altra banda tots tenim una imatge que oferim a l’escenari digital,  un rastre que hem deixat a la xarxa des que tenim ús de raó, de vegades de  forma voluntària i de vegades involuntariament.

Encara que no sigam especialmente actius en Internet, el nostre nom va associat a una informació específica que no tenim per què haver publicat nosaltres. Un llistat públic, una inscripció web, una foto d’un amic… creem que no hem publicat res, però d’alguna forma una entitat, una persona, un amic sí han parlat de nosaltres, sí han publicat el nostre nom, la nostra imatge, les nostres dades… la identitat personal, la imatge i la reputació entren en joc.

De la mateixa forma que treballem la nostra imatge física hem de treballar la nostra empremta online perquè açò és la representació de la Identitat personal i la Marca Personal.

Definir en la xarxa qui  som i on volem arribar és una feina molt important que durarà bona part de la nostra vida. Un clar exemple és que hui en dia el 88% de les empreses recluten als seus nous treballadors per Internet i que si busquem información sobre una empresa, una persona, un treballador, un nou company de classe o de feina, hui en dia, els busquem directament a les xarxes socials.

No som conscients moltes vegades de tot el que Internet diu de nosaltres, però hem de ser-ho, a qui pot arribar la información que publiquem? A qui volem que arribe?.

Comença ja a prendre partit, comença entenent que eres jove, que busques feina, busques obtindre una trajectoria professional valorada, busques un reconeixement que valore els teus mèrits, doncs no perdes temps, crea la teua Marca, gestiona-la, prén-ne consciencia, treballa les relacions professionals en un entorn cada vegada més social i digital que requereix noves competències i habilitats.

T’ajudem a guanyar a la primera impressió, Vine a #iCampLaSafor17 i adquireix-les. No hi ha segon oportunitat.

Inscriu-te

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97