El Pacte territorial La Safor Emprén reuneix estudiants i empreses de la comarca en un esdeveniment col·laboratiu per a treballar en la cerca de solucions innovadores als reptes tecnològics plantejats per tres empreses de la comarca col·laboradores en l’esdeveniment.
Estudiants dels IES María Enríquez i Jaume II El Just en les especialitats de Desenvolupament d’Aplicacions Web, Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Administració de Sistemes informàtics en Xarxa, Ciberseguretat en Entorns de Tecnologies de la Informació i Intel·ligència Artificial i Big Data treballaran en equips per a resoldre de manera innovadora, col·laborativa i creativa els tres reptes plantejats per les empreses Noves Tècniques del Gas, S.L. (NTGAS), Omsuntech S.L. i Don Hierro.
La participació d’estudiants en Hackathons com a entorns d’aprenentatge basat en projectes i experiències compartides resulta altament enriquidor per a tots ja que possibiliten la generació de sinergies entre docents i alumnes d’FP, empreses i entitats públiques.
Abans de la jornada, l’alumnat reforça habilitats i competències com la creativitat, el treball en equip o la innovació, per a això l’equip tècnic de La Safor Empren, organitzador de l’esdeveniment realitzarà sessions de formació en els centres, previs a la jornada, sobre metodologies àgils i treball en equip, entre altres.

Comparteix: