L’Ajuntament de Gandia ha rebut una subvenció de 805.600,80 € de la Generalitat Valenciana a través del Labora, per a desenvolupar el Taller d’ocupació Parcs Periurbans de Gandia: Beniopa- Santa Anna”. Es tracta d’un programa mixt d’ocupació i formació, que compta també amb el cofinançament de l’Ajuntament de Gandia, i té per objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a qui va dirigit, a través de la realització d’obres o serveis d’interès general i o social.

El Taller d’Ocupació “Parcs periurbans de Gandia” pretén dur a terme una sèrie d’intervencions que contribuïsquen a generar un paisatge harmonitzat i viu del territori, que facilite la interacció amb el mateix, per aconseguir que els espais periurbans de Gandia, juntament amb la resta d’espais naturals i parcs del municipi, puguen servir per a integrar la ciutat amb la naturalesa, així com per a conscienciar a la població de la importància dels valors mediambientals, mitjançant la seua implicació i coneixement, considerant-ho com a propi, i formant part de la seua vida quotidiana.

En aquesta primera edició del taller d’ocupació de Parcs Periurbans de Gandia, es delimita la zona d’actuació de Beniopa- Santa Anna.

L’objectiu general d’aquest projecte és desenvolupar una sèrie acciones d’informació, de millora, manteniment i conservació del paisatge amb actuacions de neteja, manteniment i millora de camins, jardins, accessos, parcs naturals, i edificis públics que conformen aquest conjunt paisatgístic dels parcs periurbans de Gandia, així com donar suport en l’atenció i informació a la ciutadania dels barris.

Aquest programa, que està previst per al període desembre 2023-desembre 2024, possibilita a l’alumnat treballador la realització d’un treball que, junt amb la formació professional que rep, millora la seua qualificació i per tant afavoreix la inserció laboral. Les persones participants en aquest Taller seran contractades mitjançant un contracte de formació en alternància.

Les especialitats formatives d’aquest taller d’ocupació estan emmarcades en les famílies professionals d’agrària, edificació i obra civil i administració i gestió, distribuïdes en els grups de Jardineria, Obra i Serveis administratius.

 

Totes les especialitats inicien en certificat de nivell 1, per la qual cosa, a la persona interessada no li s’exigeix requisits acadèmics, però sí comptar amb un nivell òptim de competències de lectoescriptura. Per altra banda, no pot accedir a aquests certificats persones que ja tinguen la

qualificació professional relacionada amb el certificat que s’imparteix, tot i què no serien objecte d’un contracte de formació.

Les persones interessades en participar en el procés de selecció com alumnat treballador, han d’estar inscrites com demandants d’ocupació o millora d’ocupació en LABORA i triar l’opció Serveis-Tallers d’ocupació i especialitat formativa. Poden trobar tota la informació relativa al procés per a fer aquesta inscripció, en la web https://www.urbalabgandia.com/taller-docupacio-parcs-periurbans/

La selecció de l’alumnat/treballador serà precedida de la presentació, per part de l’Ajuntament de Gandia, d’una oferta formativa a LABORA Ocupació de Gandia. Aquest servei (LABORA) configurarà i remetrà a l’Ajuntament el corresponent llistat de persones candidates.

Posteriorment,s’aplicaran els criteris de selecció establerts en les bases que publicarà LABORA

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97