Iniciem GANDIA EMPRÉN, programa gratuït per a capacitar a les persones emprenedores a adquirir les competències i coneixements que cal tindre per a posar en marxa un projecte emprenedor. L’objectiu del mateix és fomentar la creativitat, la cultura innovadora i el desenvolupament dels trets propis d’un perfil emprenedor, així com impulsar al nostre territori l’emprenedoria innovadora i la creació d’empreses sostenibles i amb valor afegit.

Va dirigit, tant a persones amb una idea de negoci o iniciant un projecte empresarial, com a empreses innovadores de recient creació (menys de dos anys). Però en els dos casos cal que el projecte incorpore elements innovadors.

El contingut de la formació versarà sobre els models de negoci (proposta de valor, validació d’hipòtesi, producte mínim viable), màrqueting d’èxit (imatge corporativa, xarxes socials, SEO, mètriques i anàlisi de dades), pla econòmic financer (principals estats comptables i ratios, rendibilitat, instruments financers) i comunicació del projecte (estructura i tipus de missatge empresarial). La última sessió consistirà en la presentació de cadascun dels projectes.

La duració del programa és de 30 hores, distribuïdes en sessions de 4 hores, tres dies a la setmana. S’iniciarà el 14 de febrer fins el 3 de març.

Pots consultar tots els detalls del contingut i fer la inscripció fins el 28 de gener.

Les places són limitades. Si eres una persona emprenedora i vols entrenar-te per a portar endavant el teu projecte, no perdes l’oportunitat i reserva la teua!

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97