Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica cofinançat pel Fons Social Europeu, dins del programa POISES i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, posen en marxa, amb la finalitat de reforçar la seua lluita contra l’atur, una nova edició del programa “Alfabetització Digital”

Aquesta iniciativa es posarà en marxa en 25 ciutats de tot el país, repartides en 9 Comunitats Autònomes. En la Comunitat València funcionarà a Gandia, Villena i Ontinyent.

Es tracta d’un programa gratuït de formació online en el qual podran participar 10 persones d’entre 18 i 60 anys que es troben en situació de desocupació i que desitgen reforçar les seues competències digitals bàsiques, reciclar continguts i aprendre a manejar eines i aplicacions que les empreses demanden en les seues ofertes de treball: gestionar un compte de Gmail, usar eines com Drive per a emmagatzemar tota la seua documentació; o aplicacions com Google Calendar o Trello per a dissenyar el seu pla de prospecció laboral. Aprofundiran en el maneig de Paquet Office per a crear un currículum actual. També coneixeran les oportunitats de les Xarxes Socials per a posicionar-se i trobar treball, especialment en LinkedIn.

 

El programa està previst que comence a la fi de juny i es prolongue fins a mitjan juliol. Es desenvoluparà en un format totalment digital, amb sessions virtuals amb els participants a través de diferents programes informàtics. Posteriorment, les persones participants comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics d’ocupació per a aplicar els seus coneixements digitals en la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses per a la seua inserció laboral.

Les persones interessades a participar en l’activitat “Alfabetització Digital”, disposen fins al 15 de juny per a realitzar la seua inscripció a través de la web Urbalab Gandia o Lanzadera conecta empleo

 

D’entre totes les persones inscrites, es realitzarà un procés de selecció d’online o telemàtic, amb entrevistes per videoconferència o telèfon, en funció de les necessitats o recursos de les persones apuntades al programa.

+ Informació: urbalab@gandia.org

 

Comparteix: