Urbalab treballarà en diferents línies de formació orientades totes elles a capacitar la població, treballadors i pimes en les habilitats, digitals i informacionals, que necessiten per poder participar activament en la societat actual, caracteritzada per la influència de les tecnologies de la informació i comunicació.

Per això, hem organitzat activitats variades dirigides als diferents grups de població:

• Per a les persones que cerquen treball hem preparat xerrades, tallers i cursos de formació, que les ajudaran a millorar l’empleabilitat, ampliant les seues oportunitats en el mercat laboral.

o El taller “Situa’t” , és el punt de partida. Un diagnòstic personal per a conèixer les nostres fortaleses, i els punts febles, en terme de competències, que permetrà elaborar un pla personal de millora, per a la cerca de treball.
o Desdejuni amb empreses de l’entorn que ens ampliaran informació sobre el sector en que operen i dels requeriments dels llocs de treball.
o Dinàmiques grupals per a treballar les eines fonamentals de la cerca activa d’ocupació.
o Capacitació en les eines digitals, per a l’accés al treball o per a crear la identitat digital, com la navegació per Internet, de les web 2.0 i xarxes socials, i el treball efectiu amb programes d’ofimàtica.

• Per a les persones emprenedores i les pime:

o Tallers sobre empreniment, on s’informarà dels passos a seguir per a crear una empresa, de les oportunitats de negoci i, fins i tot, analitzar i valorar la idea de negoci abans d’aventurar-te en el mercat.
o Capacitació en les eines digitals per a desenvolupar, i posicionar, la marca personal o d’empresa.

Consulta la programació a la nostra agenda.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97