És innegable que les noves tecnologies han canviat el món i la manera de moure’ns en ell. I entre eixos canvis, un fonamental, és la nostra forma de relacionar-nos amb l’administració. S’han acabat les llargues cues davant les finestres de l’ajuntament, el registre, el jutjat o hisenda, entre d’altres. Tot això ara es resol des del teu ordinador u aparell electrònic. I sols necessites connexió a internet i clar, saber fer ús d’allò que s’anomena firma i certificat digital.

I com que cada vegada és més necessari saber fer-ne ús, cal posar-se en marxa i aprendre’n a utilitzar-los. Aquests no sols són tràmits inevitables i obligatoris en moltes ocasions, si no que a més ens facilitaran i agilitzaran qualsevol gestió: des de demanar un certificat a presentar la declaració de la renda, inscriure’s a una convocatòria de treball o realitzar gestions de tributs….

Que no saps com s’utilitza? A Urbalab t’ensenyem com i a més de forma gratuïta. Inscriu-te al curs “Firma digital: com fer-la servir”, que es planteja com a objectius donar a conèixer què és la e-administració, fer entendre què són els certificats electrònics i les opcions que existeixen i posar en pràctica els coneixements adquirits practicant amb l’administració pública a través de la Seu electrònica. El curs tindrà una durada de 10 hores amb dos dies de connexió obligatòria, el 16 i 23 d’abril, en horari de 12h a 13.30h.

Si vols inscriure’t a aquest curs o obtindre més detalls, pots consultar l’agenda a la web d’Urbalab www.urbalabgandia.com, on a més trobaràs informació sobre altres propostes formatives.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97