20052016 sitúa't 3El passat 25 de maig va finalitzar la primera edició del taller ‘Sitúa’t: Pla d’Acció Professional’ a l’Urbalab Gandia. La píndola formativa tenia com a finalitat que les persones participants aconseguiren definir el seu objectiu professional i traçaren una pla d’acció per desenvolupar-lo.

Dinàmica i resultats del taller

Els resultats del taller van estar molt positius. Les alumnes i els alumnes van ser capaços  d’identificar i relacionar les seues característiques i fortaleses personals, que  els fan ser persones úniques, a través de dinàmiques i reflexions d’autodescobriment.

En funció dels gustos, preferències i allò que els il·lusiona, van detectar els sectors professionals i ocupacions que més s’ajusten al seu perfil.

20052016 sitúa't 2Una vegada van seleccionar les ocupacions que volíen desenvolupar professionalment, ja siga per compte propi o aliè, investigaren sobre els requisits i competències que els exigeix l’actual mercat laboral. Així, en analitzar i comparar els requeriments del mercat de treball amb el seu propi inventari professional, detectaren les seues potencialitats i també aquelles àrees a millorar.

Per últim, iniciaren l’elaboració guiada del seu pla d’acció professional, mitjançant la definició d’objectius i la concreció de les activitats a realitzar per a la gestió i desenvolupament de la seva carrera professional.

Assessorament i portfoli individual

20052016 sitúa't 1Des d’Urbalab Gandia, es va oferir també a les persones participants la possibilitat d’assistir a una una sessió d’assessorament individual amb l’objectiu d’aprofundir en el seu encetat pla d’acció. A més, tota la informació obtinguda, resultat de la reflexió individual, l’elaboració de qüestionaris i test, així com les dinàmiques realitzades a l’aula, va quedar recollida en un portafoli individual que podran seguir revisant i ampliant al llarg de la seua carrera professional.

No et perdes la segona edició!

Aquesta ha estat la primera edició del taller  ‘Sitúa’t: Pla d’Acció professional‘. Si t’interessa el tema i te l’has perdut, encara pots inscriure’t a la segona edició que tindrá lloc els dies 5,6 i 7 de juliol.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97