El Programa “Digitalitza el teu negoci d’hostaleria”, organitzat per l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació  del Ajuntament de Gandia, ha finalitzat amb molt bona acollida per part del sector. Han sigut 34 els negocis de la ciutat que han participat als diferents tallers oferits, tots ells amb la finalitat de sensibilitzar a aquest sector tan arrelat a la nostra ciutat, de la necessitat d’adaptar el seu negoci a l’entorn digital, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement de l’empresa.

Les noves tecnologies estan canviant dràsticament la forma en què els clients viuen l’experiència gastronòmica i la manera de relacionar-se amb els establiments. Per això, el sector ha acceptat el desafio de canviar el model de negoci per tal de fer front a les noves formes de consum. Tots els participants han tingut l’oportunitat de formar-se en les diferents ferramentes que hi ha al seu abast per a poder adaptar el negoci a l’entorn digital: des de triar l’estratègia adequada per a iniciar la transformació digital, fins eines de geolocalització, promoció i gestió de xarxes socials, així com,  gestió automatitzada de les relacions amb els clients, fotografia gastronòmica i fins i tot aspectes de la gestió d’equips i lideratge.

Han sigut 6 tallers que han permés als participants conèixer eines per a reinventar el seu negoci, captar més clientela, oferir millors serveis als seus clients i en definitiva, fer de la digitalització una oportunitat.

           

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97