Espais

ESPAI CONNECTA

Urbalab ofereix un espai multiusos de 80 m2, per al TREBALL en col.laboració i la creació de PROJECTES, situat junt el jardí de la Casa de Cultura, Marqués Gonzàlez de Quiròs. Disposa de moltes facilitats per a fer activitats de Nertworking i reunions amb els equips de treball, colaboradors i clients.

En l’Espai Connecta tindràs suport físic, professional i humà i les facilitats necessàries per al COWORKING, en un ambient agradable i CREATIU, en el que podràs compartir experiències amb altres professionals, prepar les teues reunions privades amb futurs clients i proveedors i prende’t un temps per al descans i la conversa en mig de la jornada de treball.

ESPAI APRÉN

Una sala destinada a la FORMACIÓ de grups reduits, dotada amb equips professionals i software específic, per a l’aprenentatge tant de les habilitats professionals com de les competències digitals que necessiten els treballadors i treballadores del Segle XXI.

ESPAI ORIENTA’T

L’espai ORIENTA’T és un lloc on les persones es troben per a cercar feina i canviar la seua situació laboral. On es posa al seu abast informació sobre recursos i cursos de FORMACIÓ, OCUPACIONS i ofertes de feina més demandades, directoris d’empreses, i tot el que està relacionat amb l’EMPRENEDORIA.

Es un espai obert d’ocupació, d’accés lliure i gratuït, equipat amb ordinadors i connexió a Internet, on podràs accedir a RECURSOS EN LÍNIA per a millorar de manera autònoma el teu curriculum vitae o superar amb èxit una entrevista de sel.lecció, consultar tota l’oferta formativa programada en el teu entorn, fins i tot, fora d’ell, i/o donar els primers passos per a iniciar un projecte emprenedor; tot açò amb el suport de professionals que et guiaran en cas de necessitat.

A més podràs participar en els tallers, conferències i xerrades que s’organitzen periòdicament per a conèixer cóm evoluciona el món laboral o estimular el teu espèrit emprenedor.

Espai Maker

Urbalab Maker és el punt de trobada de la ciutat per aquelles persones que volen descobrir la fabricació digital. Posem a la teua disposició una sala condicinada amb eines de fabricació digital que et permetran transformar els teus dissenys realitzats per ordinador, en peces físiques. Disposem d’impressores 3D, tall làser, CNC i altres tecnologies, com arduino i drons, que poden utilizar-se, de forma compartida, per a realizar les teues creacions.

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97