Dona’t d’alta de la xarxa Girls4STEM de dones professionals dels sectors de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques

El projecte Girls4STEM, l’objectiu principal del qual és el foment de vocacions en les àrees d’STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic general, i molt especialment, entre les xiques, sol·licita ajuda per a ampliar la seua xarxa d’expertes.

Si eres dona i treballes en una d’aquestes àrees, tu pots ser experta STEM i col·laborar en el projecte. També pots col·laborar en el projecte enviant aquesta informació a totes les dones que conegues del sector animant-les a participar.

Què fan les expertes STEM?

  1. Participar com a ponent a una xarrada professional: una xarrada divulgativa en què les expertes STEM conten en què consisteix la seua professió, el seu dia a dia, quins han sigut els seus estudis i com ha sigut el camí per a arribar a ser una professional STEM.
  2. Participar com a experta a un centre preuniversitari (primària, ESO, batxillerat o cicles formatius) participant en el concurs Girls4STEM: es fa una visita física o virtual durant la qual l’alumnat podrà conéixer l’experta amb l’objectiu d’elaborar la seua videobiografia i poder presentar-la a concurs. A més a més, podràs acompanyar el teu centre a la cerimònia de lliurament de premis de la Xarrada Family.

Participa, visibilitza el teu treball i inspira la joventut!

Comparteix: